HAAL HET MAXIMALE UIT JOUW VERKOOPPRIJS!

Natuurlijk wil jij jouw huis tegen de meest haalbare prijs verkopen. Een goede presentatie van jouw huis speelt hierin een grote rol. De eerste indrukken van jouw huis zijn namelijk blijvend, nog meer dan je dacht! Het is daarom enorm belangrijk om meteen de juiste snaar te raken in een eerste ontmoeting.

DWM Verkoopmakelaar zorgt altijd voor een optimale presentatie van de woning. Wij doen er alles aan om de woning zo aantrekkelijk mogelijk weer te geven door gebruik te maken van professionele woningfotografie, plattegronden, inmeten van de woonoppervlakte en creatieve teksten.

Soms is er echter een extra zetje nodig om jouw huis verkoopklaar te maken. Wij werken hiervoor samen met verkoopstyliste M ID Interieur Design met als doel een snellere verkoop tegen de hoogst haalbare prijs.
M ID Interieur Design stylt iedere woning zo licht, ruim, neutraal en sfeervol mogelijk en geeft elk vertrek in de woning een duidelijke functie, waardoor het een breed publiek aanspreekt.

WAARDEVOLLE INVESTERING!

Uiteraard wil je niet meer heel veel geld investeren in jouw huis. het gaat immers verkocht worden. Uit onderzoek blijkt echter dat een gestylde woning sneller en tegen een hogere prijs verkoopt.

Als gecertificeerd House of KIKI stylist werkt Marcella Van Eijsden van M ID Interieur Design met een unieke hands-on methode. In haar werkwijze is ‘niet schrijven maar schuiven’ het uitgangspunt. Je ontvangt dan ook geen duur adviesrapport waar je vervolgens zelf mee aan de slag moet. Nee, zij gaat direct aan de slag in jouw huis: meubels verplaatsen, zichtlijnen creëren, unieke focuspunten van het huis benadrukken, sfeer en ruimte creëren.

VERKOOPSTYLING LOONT!

  • Deskundig advies met duidelijke afspraken en tarieven
  • Vrijblijvend intakegesprek
  • Daarna ontvang je een duidelijke offerte met afspraken en tarieven
  • Binnen 1 dag is jouw woning volledig gerestyled
  • Jouw woning is daarna direct klaar voor de verkoop via je makelaar
  • Mogelijkheid tot meubelhuur als de woning al leeg is

VOOR

NA

VOOR

NA

e  b dabda
banner

GRATIS INTAKEGESPREK?

Heb je interesse in een vrijblijvend intakegesprek? Via onderstaande button kun je eenvoudig contact met mij opnemen. Ik reageer binnen 24 uur!

PLAN EEN GRATIS INTAKE!