ZORGELOOS JOUW HUIS VERKOPEN

Je hebt de beslissing genomen om jouw huis te gaan verkopen. Natuurlijk kun je ervoor kiezen om de verkoop van het huis zelf te regelen. Het grootste voordeel hiervan is dat je op de makelaarskosten kunt besparen. Het betekent echter wel dat je zelf veel tijd en energie moet steken in het actief promoten van je huis en het zelf rondleiden van belangstellenden.

DWM Verkoopmakelaardij neemt jou dit allemaal uit handen. Door onze kennis van de lokale huizenmarkt weet je bovendien zeker wat een reële vraagprijs is. Maandelijks voeren wij tientallen onderhandelingen uit en hebben dus veel ervaring en expertise om de verkoop tegen een zo’n goed mogelijke deal te realiseren. Ook besteden we alle aandacht aan de juridische aspecten van de verkoop van jouw huis.

Met onze aanpak helpen wij je jouw huis zorgeloos te verkopen. Wij staan voor betrouwbaar en eerlijk advies en voor een hoogst mogelijk resultaat. Wij werken bovendien op basis van no cure no pay. Jij kunt jouw huis dus zonder risico verkopen! Daarnaast ontzorgt ons stappenplan jou bij de verkoop van jouw huis.

ONS STAPPENPLAN HUIS VERKOPEN

 • Waardebepaling
  Om te beginnen, starten we met een waardebepaling. We komen langs om de woning te bekijken en uit te leggen hoe wij te werk gaan. Wij geven tevens een adviesprijs af.
 • Afspraken maken
  Zodra jij ons de opdracht geeft, gaan wij direct voor jou aan de slag! Dat betekent onder meer dat we de afspraken netjes op papier zetten. Wij rekenen een verkoopcourtage inclusief 21% btw over de verkoopprijs, dit betaal je pas bij de notaris. Wel vragen wij bij aanvang € 450,- inclusief 21% btw aan opstartkosten voor de uitgebreide woningpresentatie en internetplaatsingen.
 • Woningprestatie
  De volgende stap is zorgen voor een optimale presentatie van de woning. Wij doen er alles aan om de woning zo aantrekkelijk mogelijk weer te geven door gebruik te maken van professionele woningfotografie, plattegronden, inmeten van de woonoppervlakte en creatieve teksten. Het in de markt plaatsen van de woning gebeurt vooral online. We plaatsen de woning op ons breed en actief social media netwerk (Facebook en Instagram), onze eigen website, Funda, Pararius en via de brancheorganisatie website van VBO.
 • We houden contact
  Wij kunnen met jou een WhatsApp groep starten met onze verkoper(s), makelaar en binnendienst. Hierdoor kunnen wij snel schakelen en elkaar van vorderingen op de hoogte houden. Je kunt hier ook al jouw vragen stellen, zowel overdag als in de avonduren. Wij reageren dan zo snel mogelijk.
 • Bezichtigen
  Samen kiezen we geschikte dagen om de bezichtigingen uit te voeren. Wij zorgen ervoor dat jij hiervan zo min mogelijk hinder ondervindt. Via Funda en Move geven wij jou inzage in de hoeveelheid aanvragen en geplande bezichtigingen.
 • Onderhandelingen
  Spannend! Er wordt een bod uitgebracht op de woning. Wij voeren de onderhandelingen namens en in samenspraak met jou uit. Natuurlijk met een goed advies welk bod het beste bij jouw situatie past. Bij overeenstemming wordt de koopovereenkomst opgesteld en getekend door partijen.
 • Notaris en juridische afhandeling
  Als laatste stap blijft de notariële en juridische afhandeling over. We controleren de notariële stukken en zijn aanwezig bij de taxatie, eindinspectie en mogelijk bij het transport van de woning. Daarmee is de verkoop afgerond. Ook nadat de verkoop afgerond is, zijn wij er voor jou wanneer dat nodig is.

NO CURE NO PAY

VERKOPEN ZONDER RISICO

Wij werken op basis van no cure no pay. Wij nemen jouw woning dan ook alleen aan als we ook echt geloven in een goede samenwerking met elkaar, zo komen we tot een succesvolle verkoop.

No cure no pay betekent dat jij ten alle tijden zonder intrekkingskosten de opdracht kan beëindigen. Bijvoorbeeld als jij vindt dat de verkoop naar jouw mening niet vlug genoeg gerealiseerd wordt.

Je loopt hierdoor bij ons geen enkel risico en je krijgt zelfs de professionele foto’s en plattegronden van jouw woning toegezonden!

BEOORDELINGEN

Op Funda.nl