Gedreven door passie en kennis van de markt!

Uw huis verkopen! Dat is een spannende aangelegenheid wat u ten eerste niet iedere dag doet en ten tweede komt er meestal meer bij kijken dan u denkt.

Door de deskundigheid, marktkennis en persoonlijke begeleiding van DWM Makelaardij, en uiteraard het goed luisteren naar uw behoeften en wensen, willen wij u zoveel mogelijk ontzorgen gedurende deze reis.

Met veel plezier, betrokkenheid en met ruim 15 jaar kennis en ervaring als makelaar in de woningmarkt, zijn wij niet alleen enthousiast en gedreven maar durven wij ook de competitie aan! Bekijk hier ons Stappenplan verkoop

Huis Verkoop
Hoflaan B

Daarom werken wij op basis van: No Cure No Pay

Dat is dus uw huis verkopen zonder risico! Wordt een verkoop naar uw mening niet vlug genoeg gerealiseerd, dan mag u ten alle tijden zonder intrekkingskosten de opdracht beëindigen en krijgt u de professionele foto’s en plattegronden van uw woning toegezonden.

Bij DWM makelaardij betaalt u geen verborgen kosten.

Biedingen volledig transparant, aanpakken en een succesvolle verkoop, samenwerken doen wij graag.

Dit kunt u van ons verwachten!

Gratis waardebepaling?

Heeft u interesse in een gratis waardebepaling? Vul dan hiernaast uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor een vrijblijvend gesprek!


  bord

  Waarin onderscheiden wij ons?

  Het verkopen van een woning is een vak, dat staat als een huis. Een verkeerde aanpak in bijvoorbeeld marketing, foutieve vraagprijs of slordige presentatie komt de verkoop van uw woning vaak niet ten goede. Sterker nog, dit kan u uiteindelijk een hoop geld kosten!

  Bij DWM makelaardij bent u verzekerd van een verkoopmakelaar met oog voor detail, kennis van de huidige markt en passie voor het vak.

  Aarzelt u daarom niet en neem contact met DWM Makelaardij! De makelaar komt graag een keer langs voor een gratis en volledig vrijblijvend gesprek, waarin meteen de waarde van uw woning kan worden bepaald.

  Hulp nodig bij verkoop van uw woning?

  Stuur DWM Makelaardij een bericht via onze chat, mail naar danielle@dwmmakelaardij.nl, of bel ons op: 010 321 61 09