Ook bereikbaar via WhatsApp

Klik op het WhatsApp logo

Krimpenerwaard - Rotterdam

Capelle aan den IJssel

0180-892533

info@dwmmakelaardij.nl

Vergelijk aanbiedingen

Gedreven door passie en kennis van de markt!

Uw huis verkopen! Dat is een spannende aangelegenheid wat u ten eerste niet iedere dag doet en ten tweede komt er meestal meer bij kijken dan u denkt.

Door de deskundigheid, marktkennis en persoonlijke begeleiding door DWM Makelaardij, en uiteraard het goed luisteren naar uw behoeften en wensen, willen wij u zoveel mogelijk ontzorgen gedurende deze reis.

Met veel plezier, betrokkenheid en met ruim 15 jaar kennis en ervaring als makelaar in de woningmarkt, zijn wij niet alleen enthousiast en gedreven maar durven ook de competitie aan!

Daarom werken wij op basis van: no cure no pay

Dat is dus uw huis verkopen zonder risico! Wordt een verkoop naar uw mening niet vlug genoeg gerealiseerd, dan mag u te allen tijde zonder intrekkingskosten de opdracht beëindigen.

Bij DWM makelaardij heeft u GEEN verborgen kosten en GEEN opstartkosten.

Gratis waardebepaling?

Heeft u interesse in een gratis waardebepaling? Vul dan hieronder uw gegevens in en wij nemen spoedig contact met u op voor een vrijblijvend gesprek!

Ik ga akkoord met de privacy policy

Waarin wij ons onderscheiden?

Het verkopen van een woning is een vak, dat staat als een huis. Een verkeerde aanpak in bijvoorbeeld marketing, foutieve vraagprijs of slordige presentatie komt de verkoop van uw woning vaak niet ten goede. Sterker nog, dit kan uiteindelijk een hoop geld kosten!

Bij DWM makelaardij bent u verzekerd van een verkoopmakelaar met oog voor detail, kennis van de huidige markt en passie voor het vak.

Aarzelt u daarom niet en neem contact op met een onze vestiging van DWM makelaardij. De makelaar komt graag een keer langs voor een gratis en vrijblijvend  gesprek waarin meteen de waarde van uw woning kan worden bepaald.

Hulp nodig bij verkoop van uw woning?
Stuur DWM Makelaardij een bericht via onze chat, danielle@dwmmakelaardij.nl of bel op 0180-892533

WhatsApp chat