Makelaar Krimpenerwaard Woerden Capelle Rotterdam

Beschrijving

In een jonge wijk ontstaan rond 1998, gelegen aan de Huub van den Brulestraat te Rotterdam-Prinsenland, bieden wij te koop aan deze heerlijk ruime eengezinswoning met maar liefst 4 zeer ruime slaapkamers en een zonnige achtertuin gelegen op het zuidwesten.

Over de wijk
In Prinsenland wonen veel gezinnen. Prinsenlanders zijn vaak tevreden over hun woning en het wonen in deze tuinstad. Aan de buitenruimte is veel aandacht besteed.
De wijk telt diverse verenigingen en bewonersverenigingen op buurt en straatniveau. Net buiten de wijk zijn enkele sportaccommodaties gelegen met verenigingen voor voetbal, hockey, korfbal en tennis. In Huis van de Wijk Prinsenhof worden activiteiten georganiseerd voor de bewoners.

Voorzieningen
In de wijk zijn verschillende typen scholen voor de basisvorming: een rooms-katholieke Montessorischool, een vrije school, een protestants-christelijke basisschool en een openbare school. Midden in de wijk ligt een grote plas, de Ringvaartplas. In het Prinsenpark kunnen jonge kinderen zich vermaken in avonturenspeeltuin Pietje Bell. Voor jongeren is er een skatepark en het Cruyff Court. Aan de andere kant van de snelweg ligt het Kralingse Bos dat binnen een paar minuten fietsen is te bereiken. Er is een winkelcentrum voor de dagelijkse boodschappen aan het Mia van IJperenplein. *bron gemeente Rotterdam

Indeling
Wij komen binnen in een royale hal de meterkast aan de linkerzijde en een sanitaire ruimte met hangend closet en fontein aan de rechterzijde. Onder de trap is een extra bergruimte gecreëerd.

Wanneer wij doorlopen komen we in de heerlijk lichte woonkamer, In de achtergevel van de woonkamer is een extra raam gemaakt zodat het zicht op de tuin optimaal is. Samen met de grote raampartij in de keuken levert dit een ruime en heel lichte woonkamer.

Aan de voorzijde van de woning is de keuken gesitueerd, de half open keuken met zijn tijdloze uitstraling bied u alle gemakken. Zo is er een kookeiland met een ingebouwde gaskookplaat met maar liefst 5 gaspitten inclusief een wok brander, het eiland geniet ook nog eens van veel opbergmogelijkheden en is tevens uitgerust met een grote afzuigkap.

Vanuit het keukenraam heeft u zicht op de straatzijde, altijd een gezellig aanblik terwijl u dagdromend de afwas staat te doen. Dit hoeft natuurlijk niet, de keuken is voorzien van een vaatwasser. Daarnaast beschikt de keukenopstelling over een koel-vries combinatie en een inbouw oven.

Verder naar de tuin, deze is gelegen op het zuidwesten en heeft een achterom. In de tuin staat een schuur die u genoeg ruimte biedt. Fietsen stallen of uw hobby ruimte maken behoort tot de mogelijkheden. Er ligt een vijver in de tuin, deze blijft achter ,deze vijver is erg geschikt voor bijvoorbeeld koikarpers maar ook voor goudvissen of windes.
Maar mocht je geen vijver willen kan deze gedempt worden en kan het terras eventueel worden uitgebreid of wellicht extra ruimte voor beplanting worden gecreëerd door de nieuwe bewoner met groene vingers.

Terug in de woning nemen wij u mee naar de eerste verdieping, hier zijn zowel aan de voorzijde als de achterzijde 2 ruime slaapkamers gesitueerd. De slaapkamer aan de achterzijde trekt ieders aandacht. In 2014 hebben de huidige eigenaren de slaapkamer aan de achterzijde laten uitbouwen. Met een uitbouw van ca. 17m2 is daarmee een ruimte gecreëerd van ruim 31 m2 die naast slaapkamer ook heel goed als werkkamer gebruikt kan worden. Door de lichtkoepels in het dak wordt extra lichtinval gecreëerd. Aan de buitenzijde is de slaapkamer voorzien van een lamellen zonwering die elektrisch vanuit binnen te bedienen is.

Terug op de overloop ligt tussen deze twee slaapkamers de badkamer, deze is voorzien van een ligbad, wastafel met meubel en een 2de toilet.

De open trap brengt ons naar de 2de verdieping, wat hier opvalt is het enorm hoge plafond in de slaapkamer aan de voorzijde gelegen. Alle slaapkamers zijn minimaal 14,4 m2 maar de slaapkamer aan de voorzijde op de tweede verdieping heeft nog extra potentie.
Door de vrije hoogte tot 3,6 meter is het maken van een vide mogelijk waardoor extra leefruimte tot je beschikking staat.

Tussen deze twee slaapkamers bevindt zich nog een zeer ruime berging met de CV installatie en de opstelling van de wasmachine, er blijft zelfs nog ruimte genoeg over om hier tevens een strijkruimte van te maken en nog spullen op te bergen ook.

U leest het, een heerlijke ruime tussenwoning in een kindvriendelijke wijk. Absoluut het bezichtigen waard.

Bijzonderheden:

 • Bouwjaar 1998
 • Woonoppervlakte 157m2
 • Inhoud 555m3
 • Tuin gelegen op het zuidwesten met achterom
 • 4 slaapkamers
 • Gelegen op eigen grond
 • Volledig geïsoleerd en geheel voorzien van dubbele beglazing
 • Oplevering begin Augustus

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid.

Vraagprijs

€ 435.000,- k.k.

Adresgegevens

Adres: Huub van den Brulestraat 72
Stad: Rotterdam
Staat / Regio: Zuid-Holland
Land: Nederland

Details

 • Vraagprijs: € 435.000,- k.k.
 • Woonoppervlak: 157 m²
 • Externe Bergruimte: 8 m²
 • Perceel: 130 m²
 • Inhoud: 555 m³
 • Slaapkamers: 4
 • Badkamers: 1
 • Bouwjaar: 1998
 • Eigendom type: woonhuis – eengezinswoning, tussenwoning (bestaande bouw)
 • Eigenschapstatus: Beschikbaar

Neem contact op  Locatie