Makelaar Krimpenerwaard Woerden Capelle Rotterdam

Beschrijving

Aan deze prachtige laan bieden wij u te koop aan op een unieke locatie deze dubbele bovenwoning.
De Hoflaan kenmerkt zich door de prachtige rij bomen aan deze gezellige laan en de authentieke uitstraling van de bijzondere panden.

Zo ook deze bovenwoning, waar u naar hartenlust geheel uw eigen invulling aan kunt geven. De tijd heeft hier even stil gestaan, dit is aan de ene zijde geweldig daar er bijzondere details in de woning aanwezig zijn, anderzijds niet meer in de stijl anno 2021.

De eigenaresse zou heel graag een leuk stel als nieuwe bovenburen krijgen, zij kiest er daarom voor om particulieren de kans te geven deze woning die nu absoluut een ruwe diamant is, op te poetsen naar een loepzuivere karaat waardige diamant!

De woning is gelegen op de 1ste en de 2de verdieping, op straatniveau heeft u uw eigen ingang.

Allereerst stapt u via de voordeur in het voorportaal, deze geeft toegang tot de trap naar de eerste verdieping. Aan de linkerzijde ziet u de trapopgang naar de 2de verdieping en aan uw rechterzijde een sanitaire voorziening met nostalgische kenmerken.

Wij lopen door de lange gang en daar treffen wij aan de linkerhand de deur die toegang geeft aan de woonkamer en-suite. Deze is nog voorzien van een prachtige houten vloer en grote ramen. Om het plaatje compleet te maken zijn de originele en-suite deuren nog aanwezig en verkeren in een zeer goede staat.

Wanneer wij terug gaan naar de gang staan wij zo goed als in de woonkeuken. De keuken is ronduit schattig te noemen met de blauwe kleur en de wandtegeltjes. Deze keuken zou u geheel opnieuw kunnen indelen en kunnen realiseren zoals u dat wenst. Er is ruimte genoeg om ook nog een eettafel te plaatsen of een grote servieskast.

Graag neem ik u mee naar de tweede verdieping, deze verdient een flinke dosis nieuwe energie en liefde! Weer een mooie lange gang. De slaapkamer aan uw linkerzijde heeft een vide, deze kan desgewenst gewijzigd worden naar een dakterras. De vergunning is reeds aangevraagd, het is aan u of u deze wenst te realiseren. Het uitzicht zal fantastisch zijn aan de Hoflaan zijde!

Aan de rechterhand bevindt zich nog een sanitaire ruimte, verderop in de hal aan de linkerkant de CV opstelling. Dan ziet u links in de hal de wasruimte waar nu de droger en de wasmachine staan, deze zou u eventueel ook als slaapkamer kunnen renoveren. Nu doet deze dienst als was/strijkruimte.

De twee slaapkamers achteraan in de gang zijn ruim te noemen. De master-bedroom voorzien van inbouwkasten. De andere slaapkamer voorzien van een wastafel.

De badkamer is als laatste aan de beurt, een verzonken ligbad rechts achterin de badkamer, een aparte douchecabine en vloerverwarming zijn aanwezig De ruimte van de badkamer is prima, een goede ruimte waar u een kleine spa kunt realiseren.

De woning verdient echt een nieuwe start, stroopt u de mouwen op?

Oplevering naar wens!

* Funderingsonderzoek staat in de planning voor midden mei.

Bijzonderheden:
– bouwjaar 1905
– gebruiksoppervlakte wonen ca. 154.25 m2 (conform NEN2580)
– Mogelijkheid tot het creëren/realiseren van een dakterras
– verwarming en warmwater door middel van C.V. installatie
– eigen grond
– VVE is nog niet opgestart. De eigenaresse heeft tot op heden het gehele pand in bezit.
– beschermd stads en dorpsgezicht
– ouderdomsclausule van toepassing

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid.

Vraagprijs

€ 545.000,- k.k.

Adresgegevens

Adres: Hoflaan 105a
Stad: Rotterdam
Staat / Regio: Zuid-Holland
Land: Nederland

Details

 • Vraagprijs: € 545.000,- k.k.
 • Woonoppervlak: 154 m²
 • Perceel: 124 m²
 • Inhoud: 605 m³
 • Slaapkamers: 3
 • Badkamers: 1
 • Bouwjaar: 1905
 • Eigendom type: Bovenwoning
 • Eigenschapstatus: Verkocht

Neem contact op  Locatie