OVER DWM MAKELAARDIJ

DWM Makelaardij is een lokale makelaar in de regio Rotterdam, Capelle aan den IJssel, Schiedam en Vlaardingen. In ons dagelijks werk zijn wij verkoopmakelaar, aankoopmakelaar en verhuurmakelaar. Onze missie is het ontzorgen van mensen die hun huis willen verkopen of verhuren, een nieuw huis willen kopen of een huis willen gaan huren. Dit doen wij op basis van de Rotterdamse aanpak: nuchter, praktisch en met een frisse blik. Daarnaast draait het bij ons om een eerlijk advies, transparantie, vertrouwen en een goede samenwerking met onze klanten.
Spil van DWM Makelaardij is eigenaresse Daniëlle Witmont. Zij zorgt samen met haar collega’s voor een zorgeloze aanpak van het gehele verkoop-, aankoop- en huurproces.

OVER DANIELLE WITMONT
Geboren als Rotterdamse, zit de Rotterdamse mentaliteit in mijn bloed, zo werken wij ook bij DWM Makelaardij. Daarnaast is bouwkunde mijn passie, wij kunnen jou daarom van de juiste adviezen voorzien!
Als kind had ik al veel interesse in bouw en wonen, en ben uiteindelijk na mijn studie gaan werken als hypotheekadviseur bij de Rabobank. Hier kwam ik in contact met (toen nog) Rabobank vastgoed en merkte ik dat ik deze branche vele malen interessanter vond dan hypotheken. Tijd voor een nieuwe start! Vervolgens heb ik bij de Academie voor Vastgoed de studie Makelaardij gevolgd.

DW HOUSING
Sinds oktober 2017 ben ik de trotse eigenaresse van DW Housing. DW Housing is gespecialiseerd in het begeleiden van expats in het huren en aankopen van woningen in de regio Rotterdam.

Inmiddels heb ik dus al 15 jaar ervaring in de vastgoedbranche, zowel in de ontwikkeling als verhuur, aankoop en verkoop van woningen in de particulieren sector. Met veel liefde en passie voel ik mij nog net zo enthousiast over mijn werk als dat ik mij 15 jaar geleden voelde.

DWM MAKELAARDIJ
In oktober 2019 ben ik DWM Makelaardij gestart, omdat ik mij meer wil richten op de regio waar ik opgegroeid ben en woon. Het is een grote stap een nieuwe makelaardij te starten tussen de bestaande makelaars, maar ik zie het als een zeer positieve uitdaging om te laten zien dat DWM Makelaardij een aanwinst is voor de regio.

Ervaring, marktkennis, betrokkenheid, een groot netwerk, een persoonlijke aanpak en zeer goede bereikbaarheid, daar sta ik voor!
Jouw woning is bij mij in goede handen!

Daniëlle Makelaar DWM

Krimpenerwaard

Capelle aan den IJssel

Rotterdam

Waarom kiezen voor DWM?

  • Altijd persoonlijke begeleiding
  • Consistent één contactpersoon tijdens het hele proces
  • Altijd in de buurt, met flexibele werktijden
  • Makkelijk bereikbaar via Whatsapp
  • Een groot netwerk in Rotterdam e.o.
  • Meer dan 15 jaar ervaring in de makelaardij
  • 100% betrokken bij de verkoop en begeleiding

DWM Makelaardij is een handelsonderneming van DW Housing

Wij zijn gespecialiseerd in het verkopen van woningen in de regio’s:

  • Krimpenerwaard e.o.
  • Capelle aan den IJssel e.o.
  • Rotterdam
IJseldijk Noord