Uw Vastgoedmakelaar in Krimpen aan den IJssel

Heeft u een Makelaar in Krimpen aan den IJssel | Krimpenerwaard nodig?
Met ons als uw aankoop- en verkoopmakelaar heeft u alle zaakjes goed op orde. Wij zijn Betrouwbaar, hanteren een persoonlijke aanpak en en daarnaast hebben wij jaren ervaring in deze regio. U kunt altijd direct met ons contact opnemen. Daarmee zijn wij altijd transparant in onze werkzaamheden en houden u goed geïnformeerd vandaar dat onze klanten ons aanbevelen.

Ons kantoor is altijd dichtbij, zowel letterlijk als figuurlijk. Bij de aan- en verkoop van woningen of bedrijfspanden maakt onze persoonlijke aanpak het verschil met als gevolg een aangename ervaring zonder stress of kopzorgen, dat betekent vaak ook het verschil tussen duizenden tot wel tienduizenden euro’s!

Ook zijn wij werkzaam in de provincie Zuid-Holland, onder andere in en de volgende regio’s:

makelaar krimpen aan den IJssel
 • Krimpenerwaard

 • Capelle aan den IJssel

 • Rotterdam

 • Woerden

Danielle Witmont Makelaardij is dé makelaar in Krimpen aan den IJssel die volledig gaat voor de persoonlijke aanpak. Ons uitgangspunt is om altijd bereikbaar te zijn; voor nieuwe inzichten, overleg en om te brainstormen, maar ook gewoon voor het stellen van dringende vragen. Daniëlle gaat voor u aan de slag; met vele jaren ervaring in de makelaarsbranche en persoonlijke kennis van de omgeving, en natuurlijk tegen meest voordelige voorwaarden.

Zoekt u een nieuwe woning in regio Krimpen aan den IJssel? Of bent u van plan om een pand te verkopen omdat u een andere mooi kans heeft gezien in de huizenmarkt? Wij helpen u graag bij één van de meest belangrijke beslissingen in uw leven, daarom doen wij dit werk.
Intussen benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen in de regio Zuid-Holland? Wij komen graag eens bij u langs nadat u geheel vrijblijvend
contact met ons op heeft genomen.

DWM betekent zekerheid, daarom kiest u voor ons:

In vergelijking met andere makelaars in de omgeving bent u een van de vele klanten in tegenstelling tot ons. Neem nou onze persoonlijke aanpak daarom steken wij er met kop en schouders boven uit. Neem nou bijvoorbeeld onze persoonlijke aanpak en frisse blik! Maar wat onderscheidt ons nog meer?

Onder andere de volgende kenmerken onderscheiden ons.

 • In tegenstelling tot andere kantoren bij DWM altijd persoonlijke begeleiding
 • Daarom altijd één contactpersoon tijdens het hele proces
 • ook hebben wij meer dan 15 jaar ervaring in de makelaardij
 • Daarnaast zijn wij gevestigd in de buurt, bovendien hanteren wij flexibele werktijden
 • Contact met ons is eenvoudig wij zijn namelijk ook makkelijk bereikbaar via Whatsapp
 • Daarnaast hebben wij een groot netwerk in Krimpen aan den IJssel e.o.
 • Tot slot zijn wij 100% betrokken bij de verkoop en begeleiding

Desondanks is het aan u bij welk kantoor u zich prettig voelt.

Overzicht Koopwoningen in Krimpenerwaard e.o. :

Makelaar Krimpen aan den IJssel

Contact met DWM Makelaardij:

  Mail mij terugBel mij terug