Vanaf januari 2020 is DWM Makelaardij officieel lid van VBO

VBO is een brancheorganisatie voor makelaars en taxateurs. Met circa 1000 aangesloten leden door heel Nederland is VBO qua grootte de tweede brancheorganisatie van Nederland. VBO heeft naast een sectie Wonen, ook een aparte sectie Bedrijfsmatig Vastgoed en een sectie Agrarisch Vastgoed.

VBO makelaardij DWM

Het beroep van makelaar is al een paar jaar niet meer beschermd. Dat betekent dat iedereen een makelaardij kan opstarten; al of niet met een makelaarsopleiding en/of certificering. DWM Makelaardij: “Ik ben aangesloten bij brancheorganisatie VBO. Dat geeft mij – maar ook mijn klanten – extra zekerheid. Wij werken volgens de Algemene Consumentenvoorwaarden en de VBO Beroeps- en gedragscode. Doen we ons werk niet goed, dan kan men zijn beklag doen bij de Geschillencommissie Makelaardij of de rechters van het VBO Tuchtcollege.

Alleen gecertificeerde en geregistreerde makelaars/taxateurs, die bovendien zijn aangesloten bij een brancheorganisatie, mogen taxeren voor Nationale Hypotheek Garantie. Ook banken en financiële instellingen scheiden op deze manier het kaf van het koren. Maar consumenten zijn nog te vaak niet op de hoogte van de meerwaarde van een georganiseerde en gecertificeerde makelaar. Zeker in deze tijd is belangrijk om daar wel op te letten.

*********************

Hieronder een leuk bericht van de accountmanager van VBO:

Anthony

Accountmanager VBO | Makelaar/Taxateur woningen

Altijd een mooi moment als je nieuwe leden persoonlijk mag verwelkomen! Daniëlle Witmont heeft inmiddels 14 jaar ervaring in de vastgoed branche, zowel ontwikkeling als verhuur, aankoop en verkoop van woningen in de particulieren sector. In 2019 is zij met DWM Makelaardij gestart. DWM Makelaardij is gespecialiseerd in het verkopen en aankopen van woningen in de regio’s: – Krimpenerwaard e.o. – Capelle aan den IJssel e.o. – Rotterdam Meer info via www.dwmmakelaardij.nl Het is uiteraard een grote stap om een nieuwe makelaardij te starten tussen de bestaande makelaars, maar zij ziet het als een zeer positieve uitdaging. DWM Makelaardij is een aanwinst voor de regio en voor VBO! Van harte welkom bij de vereniging en veel succes! #VBO hashtag #samensterker

ik

Geef een reactie