fbpx

Ook bereikbaar via WhatsApp

Klik op het WhatsApp logo

Krimpenerwaard - Rotterdam

Capelle aan den IJssel

0180-892533

danielle@dwmmakelaardij.nl

Vergelijk aanbiedingen

De zeven stappen naar een succesvolle verkoop: 

 

Stap 1: Persoonlijk gesprek

Een goed gevoel is het allerbelangrijkste, maar ook vertrouwen, deskundigheid en begrip. Verkopen doe je met gevoel en uw woning wordt voor heel even mijn woning.

 

Stap 2: Plan opstellen

De prijs is zeer bepalend en vraagt de nodige aandacht! Ik doe het onderzoek naar referentiepanden, de omgeving, de technische staat en de pluspunten van uw woning. Op basis van de resultaten komen wij samen tot een geschikte vraagprijs!

 

Stap 3: Woning gereed maken voor de verkoop!

De eerste indruk is bepalend. We zorgen er samen voor dat de woning op de juiste manier gepresenteerd wordt. Uiteraard kan ik u hierbij adviseren.

 

Stap 4: Uw woning gaat de markt op

Er worden foto’s gemaakt door een professionele fotograaf. Zo zal uw woning stralen op het internet. De woning bied ik aan op de reguliere verkoop sites, mijn eigen internetsite en verschillende Social Media platforms zoals Facebook en LinkedIn. Het zijn internetsites die veel bezocht worden.

 

Stap 5: Bezichtigingen

Een bezichtiging plan ik altijd in overleg met u in. De geïnteresseerde (mogelijke) kopers leid ik persoonlijk door uw woning en ik voorzie hen van positieve en relevante informatie. Na de bezichtiging bespreek ik mijn bevindingen met u, en zal ik uiteraard uw vragen beantwoorden.

 

Stap 6: Onderhandelen

Nu begint het spannendste gedeelte van de verkoop, de onderhandeling! Deze stressvolle, maar zeer belangrijke stap neem ik u graag uit handen. Vanzelfsprekend bepalen we samen vooraf de strategie. U kunt er op vertrouwen dat ik uw woning voor de beste prijs voor u zal verkopen.

 

Stap 7: Koopakte

Als u de verkoopprijs geaccepteerd heeft, wordt de koopakte opgemaakt. Samen nemen wij de tijd om de koopovereenkomst goed door te nemen en ik beantwoord al uw vragen. Nadat u en de koper getekend hebben gaat de overeenkomst naar de notaris. Vanaf nu start de wettelijke bedenktijd van drie dagen. Na deze bedenktijd is uw woning verkocht!

 Heeft u interesse in een persoonlijke kennismaking? Ik neem graag contact met u op voor een vrijblijvend gesprek!

WhatsApp chat