Ook bereikbaar via WhatsApp

Klik op het WhatsApp logo

Krimpenerwaard - Rotterdam

Capelle aan den IJssel

0180-892533

info@dwmmakelaardij.nl

Vergelijk aanbiedingen

Wie is Daniëlle?

Geboren als Rotterdamse, getogen in Capelle aan den IJssel en sinds 2008 woonachtig in Krimpen aan den IJssel.

Als kind al veel interesse in bouw en wonen, uiteindelijk na mijn studie gaan werken als hypotheek adviseur bij de Rabobank. Hier kwam ik in contact met toen nog Rabobank vastgoed en merkte dat ik deze branche vele malen interessanter vond dan hypotheken. Tijd voor een nieuwe start! Vervolgens bij de Academie voor Vastgoed de studie Makelaardij gestart.

Sinds oktober 2017 trotse eigenaresse van DW Housing.

Inmiddels 14 jaar ervaring in de vastgoed branche, zowel ontwikkeling als verhuur, aankoop en verkoop van woningen in de particulieren sector. Met veel liefde en passie voel ik mij nog net zo enthousiast over mijn werk als dat ik mij 14 jaar geleden voelde.  DW Housing is gespecialiseerd in het begeleiden van expats in het huren en aankopen van woningen in de regio Rotterdam.

Sinds oktober 2019 ben ik DWM makelaardij gestart omdat ik mij meer wil richten op de regio waar ik opgegroeid ben en woon. Het is een grote stap een nieuwe makelaardij te starten tussen de bestaande makelaars, maar ik zie het als een zeer positieve uitdaging te laten zien dat DWM Makelaardij een aanwinst is voor de regio.

Ervaring, marktkennis, betrokken, groot netwerk, persoonlijke aanpak en zeer goed bereikbaar, daar sta ik voor!

Uw woning is bij mij in goede handen.

danielle@dwmmakelaardij.nl 

 

 

WhatsApp chat