Geboren als Rotterdamse, getogen in Capelle aan den IJssel en sinds 2008 woonachtig in Krimpen aan den IJssel.

Als kind had ik al veel interesse in bouw en wonen, en ben uiteindelijk na mijn studie gaan werken als hypotheek adviseur bij de Rabobank. Hier kwam ik in contact met (toen nog) Rabobank vastgoed en merkte ik dat ik deze branche vele malen interessanter vond dan hypotheken. Tijd voor een nieuwe start! Vervolgens heb ik bij de Academie voor Vastgoed de studie Makelaardij gestart.

DW Housing

Sinds oktober 2017 ben ik de trotse eigenaresse van DW Housing.

Inmiddels heb ik dus al 15 jaar ervaring in de vastgoed branche, zowel in de ontwikkeling als verhuur, aankoop en verkoop van woningen in de particulieren sector. Met veel liefde en passie voel ik mij nog net zo enthousiast over mijn werk als dat ik mij 15 jaar geleden voelde.  DW Housing is gespecialiseerd in het begeleiden van expats in het huren en aankopen van woningen in de regio Rotterdam.

DWM Makelaardij

Sinds oktober 2019 ben ik DWM Makelaardij gestart omdat ik mij meer wil richten op de regio waar ik opgegroeid ben en woon. Het is een grote stap een nieuwe makelaardij te starten tussen de bestaande makelaars, maar ik zie het als een zeer positieve uitdaging om te laten zien dat DWM Makelaardij een aanwinst is voor de regio.

Ervaring, marktkennis, betrokkenheid, een groot netwerk, een persoonlijke aanpak en zeer goede bereikbaarheid, daar sta ik voor!

Uw woning is bij mij in goede handen!

scaled