Mijn rol als aankoopmakelaar!

Wat heb ik toch een leuk beroep, iedere werkdag,  ieder uur van de werkdag een andere woning bezichtigen.

Van west naar noord naar oost, zuid en weer terug, dynamisch werk en mij drive is mensen blij zien met hun nieuwe woning ?

Wanneer je op zoek bent naar een woning is een website zoals Funda super handig, het probleem is alleen, waar te beginnen! Blijven we in de buurt wonen of gaan we elders verkennen. Misschien is je persoonlijke situatie gewijzigd waardoor andere woonwensen belangrijk zijn geworden. Hier start al een voordeel wanneer je hulp krijgt van mij als aankoopmakelaar!

Ik heb in de afgelopen 15 jaar zoveel woningen gezien, zoveel straatjes op verschillende tijdstippen dat ik je goed kan adviseren bij elke woonwens. Wellicht eens een bezoekje brengen in een weekend aan dat deel van het dorp of stad? Waar zijn de eventuele scholen, supermarkten en hoe zit het met openbaar vervoer?

Wanneer we een woning betreden zijn we allebei op zoek naar iets anders; voor de klant is een gevoel het allerbelangrijkste, voel ik mij hier fijn, voelt het nu al als thuis en wellicht ben je al aan het inrichten! Mijn visie is anders, het gevoel moet uiteraard ook goed zijn, maar daar ben ik niet voor. Terwijl we samen rondlopen ben ik op onderzoek uit naar eventuele aandachtspunten aan de woning, waarschijnlijk heb ik vooraf al onderzoek gedaan waar ik je van op de hoogte kan brengen.

aankoopservice dwm makelaardij

Wanneer er aandachtspunten zijn kunnen we dat bespreken en wellicht meenemen in de overweging of de benodigde financiering. Daar ik zelf bouwkunde gestudeerd heb, kan ik al veel risico uitsluiten, garantie hebben we niet tenzij we een bouwkundig rapport op laten stellen. Of dat nodig is kan ik goed beoordelen en kan ik eventueel geld uitsparen. Voor mijn collega makelaars is het ook heel fijn om met de aankoopmakelaar te spreken, zo kunnen we snel schakelen en zal er geen tot weinig ruis ontstaan in het gehele aankoopproces.

Veel mensen vragen mij, kun je uitleggen wat je service exact inhoudt, dat kan ik helaas niet, dat moet je ervaren. Hetgeen het allerbelangrijkste is dat iedereen andere wensen heeft betreft de beoogde woning, ieder mens is anders. Daarom is het hoofddoel van mijn service de perfecte begeleiding zoals jij dat nodig hebt. Tot na de notaris zullen we samenwerken de gehele aankoop, fijn en zonder stress te laten verlopen.  Dat is waar ik voor sta.

Geef een reactie