Ook bereikbaar via WhatsApp

Klik op het WhatsApp logo

Krimpenerwaard - Rotterdam

Capelle aan den IJssel

0180-892533

info@dwmmakelaardij.nl

Vergelijk aanbiedingen

Het aankopen van een woning in 7 stappen: 

 

Bent u van plan een nieuwe woning te kopen en weet u niet waar u moet beginnen? Dan vindt u het misschien prettig als iemand met u meedenkt en u van passend advies voorziet over bijvoorbeeld de huidige woningmarkt, bouwkundige aspecten, ontbindende voorwaarden, vergunningen en het uitbrengen van een realistisch bod. Graag begeleid ik u tijdens het hele aankoopproces!

Stap 1: Financieel inzicht
Het is belangrijk dat u inzicht heeft in uw financiële situatie. Ik heb een uitstekende samenwerking met onafhankelijke hypotheekadviseurs zodat u snel weet wat uw mogelijkheden zijn!

Stap 2: Een nieuwe woning!
In een persoonlijke kennismaking bespreken we uw wensen en hierna ga ik voor u op onderzoek uit naar uw nieuwe woning!

Stap 3: Bezichtigen
Automatisch volgt na stap 2 de bezichtiging(en)! Samen bekijken we de woningen die ik voor u geselecteerd heb. Ik plan de afspraken voor u zo efficiënt mogelijk in, dat bespaart u een hoop tijd!

Stap 4: De staat van de woning
Ik bekijk de woning door een bouwkundige en kritische bril, en u hopelijk door een ‘roze’ bril! Daarom zal ik onderzoek doen naar de bouwkundige staat van de woning en eventuele gebreken en/of aandachtspunten bespreekbaar maken met de verkopende partij.

Stap 5: Onderhandelen!
Ik neem deze spannende situatie voor u uit handen want dit voorkomt u een hoop stress! De marktwaarde is door mij onderzocht en we gaan samen een mooi openingsbod uitbrengen. Ik zal u daarbij vertegenwoordigen. Ik houd daarbij niet alleen rekening met de prijs, maar ook met de ontbindende voorwaarden. Verder zie ik toe op een juiste koopovereenkomst.

Stap 6: Yes! We gaan tekenen!
Ook hier kunt u op mij rekenen. Samen nemen wij de tijd om de koopovereenkomst goed door te nemen en ik beantwoord al uw vragen. Nadat u en de verkoper getekend hebben gaat de overeenkomst naar de notaris. Vanaf nu start de wettelijke bedenktijd van drie dagen. Na deze bedenktijd is de woning van u!

Stap 7: Nog een laatste check
Vlak voordat de woning aan u wordt overgedragen bij de notaris inspecteer ik samen met u de woning. Ik controleer of de woning in de staat verkeerd zoals wij deze hebben afgesproken en natuurlijk check ik of alle roerende zaken die u heeft overgenomen aanwezig zijn. Nu kunt u met een gerust hart gaan tekenen voor de officiële sleuteloverdracht. Vergeet niet te proosten op uw nieuwe woning met een goed glas champagne!

WhatsApp chat