U wilt een nieuwe woning kopen, maar weet niet goed waar u moet beginnen? Steeds wanneer u een woning ziet op internet is de bezichtiging vol, het pand al verkocht of onder bod? Maak het uzelf een stuk gemakkelijker en maak gebruik van onze service als uw persoonlijke aankoopmakelaar. DWM Makelaardij zoekt met u mee naar uw droomhuis en helpt u op persoonlijke wijze bij het uitbrengen van een bod, zodat u nooit te veel gaat betalen voor uw nieuwe woning.

Het is altijd prettig als een ervaren aankoopmakelaar met u meedenkt en u van passend advies kan voorzien over de huidige woningmarkt, bouwkundige aspecten, ontbindende voorwaarden, vergunningen en het uitbrengen van een realistisch bod. Graag begeleiden wij u tijdens het volledige aankoopproces; met als uitgangspunt altijd het voor u onderhandelen van de beste aankoopprijs.

Er zijn 5 grote voordelen bij het inzetten van een aankoopmakelaar:

aankoopmakelaar DWM

  • Inzicht in de markt
   Door gebruik te maken van sites zoals Funda kunt ook u natuurlijk inzicht krijgen in de huizenmarkt. Echter, zelfs met sites zoals deze kunt u soms door de bomen het bos niet meer zien. Met een DWM als uw aankoopmakelaar krijgt u altijd een overzichtelijk beeld van de huizenmarkt; inclusief een goed idee van een reële vraagprijs, beste verkoopmoment, en de kracht van uw onderhandelingspositie.
  • Solide onderhandeling
   Als het onderhandelen u niet eigen is, kunt u dit altijd uit handen geven aan iemand met ervaring en kennis van zaken. En zelfs als u al eerder met dit bijltje hebt gehakt, is inzicht in de markt een pré. Het onderhandelen voor een woning in Rotterdam gaat er bijvoorbeeld best anders aan toe dan in een rustiger gebied zoals Capelle aan den IJssel.
  • Verzekerd van de best mogelijke prijs
   Als aankoophandelaar zetten wij ons in voor de voor u laagst mogelijke prijs in een zo’n kort mogelijk traject. Met onze ruime ervaring en kennis van zaken zorgen wij er voor dat er zoveel mogelijk van de prijs af kan alvorens u tot aankoop over gaat.
  • Bouwkundig Inzicht
   De bouwkundige staat van het pand is natuurlijk uitermate belangrijk. Als u zelf hier geen kijk op heeft kunnen wij u veel tijd, moeite en onderzoek besparen. Ook na de aankoop van het pand kunt u onze adviezen gebruiken om bouwkundige punten van uw nieuwe woning aan te pakken, bijvoorbeeld daar waar onderhoud of reparatie nodig is als het gaat om een “opknappertje”.
  • De ‘kleine lettertjes’
   Er gaat veel mee gemoeid met de aankoop van een nieuwe woning. Wij lopen voor u de koopovereenkomst door zodat u zeker weet dat u later niet voor onaangename verassingen komt te staan.

  U kunt zelf aangeven waar u van onze hulp gebruik wil maken. U ontvangt daarop altijd een passend tarief. Pas wanneer u de sleutel overhandigd krijgt bij de notaris zijn wij klaar met de aangeboden service.

  Interesse in de mogelijkheden passend bij uw wensen en situatie?

  Neem dan contact met ons op en wij maken graag een vrijblijvende afspraak met u.

  Neem contact op
  Schinkelstraat