ZORGELOOS EEN NIEUW HUIS AANKOPEN

Ben jij op zoek naar een nieuwe koopwoning? Wij kunnen jou als aankoopmakelaar veel tijd en energie besparen door je alles uit handen te nemen. Wij zoeken alles voor je uit en regelen de gehele aankoop voor jou. Vanaf het zoeken naar een woning tot aan de sleuteloverdracht.

Wij zijn als ervaren aankoopmakelaar goed op de hoogte van de lokale woningmarkt en weten wat er te koop is. Wij zijn vaak als eerste op de hoogte van huizen die op de markt komen. Zo weet jij als eerste wanneer er een geschikte woning te koop staat. Hierdoor heb je meer kans op succes bij het vinden van een koophuis!

Met ons als jouw aankoopmakelaar heb je een expert aan je zijde. We gaan op basis van jouw wensen op zoek naar jouw droomhuis. Hebben we een huis gevonden? Dan krijg je van ons een objectieve mening over de woning. Uiteraard nemen we onze bouwtechnische expertise mee tijdens het bezoek aan de nieuwe woning. We kijken ook naar vergunningen, bestemmingsplannen en ontbindende voorwaarden. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Wij gaan natuurlijk ook de onderhandelingen voor je aan en brengen een realistisch bod voor je uit. Met onze 15 jaar ervaring als aankoopmakelaar helpen wij je aan de beste aankoopprijs.

5 VOORDELEN VAN EEN AANKOOPMAKELAAR

 • Inzicht in de markt
  Door gebruik te maken van sites zoals Funda kunt ook u natuurlijk inzicht krijgen in de huizenmarkt. Echter, zelfs met sites zoals deze kunt u soms door de bomen het bos niet meer zien. Met een DWM als uw aankoopmakelaar krijgt u altijd een overzichtelijk beeld van de huizenmarkt; inclusief een goed idee van een reële vraagprijs, beste verkoopmoment, en de kracht van uw onderhandelingspositie.
 • Solide onderhandeling
  Als het onderhandelen u niet eigen is, kunt u dit altijd uit handen geven aan iemand met ervaring en kennis van zaken. En zelfs als u al eerder met dit bijltje hebt gehakt, is inzicht in de markt een pré. Het onderhandelen voor een woning in Rotterdam gaat er bijvoorbeeld best anders aan toe dan in een rustiger gebied zoals Capelle aan den IJssel.
 • Verzekerd van de best mogelijke prijs
  Als aankoophandelaar zetten wij ons in voor de voor u laagst mogelijke prijs in een zo’n kort mogelijk traject. Met onze ruime ervaring en kennis van zaken zorgen wij er voor dat er zoveel mogelijk van de prijs af kan alvorens u tot aankoop over gaat.
 • Bouwkundig Inzicht
  De bouwkundige staat van het pand is natuurlijk uitermate belangrijk. Als u zelf hier geen kijk op heeft kunnen wij u veel tijd, moeite en onderzoek besparen. Ook na de aankoop van het pand kunt u onze adviezen gebruiken om bouwkundige punten van uw nieuwe woning aan te pakken, bijvoorbeeld daar waar onderhoud of reparatie nodig is als het gaat om een “opknappertje”.
 • De ‘kleine lettertjes’
  Er gaat veel mee gemoeid met de aankoop van een nieuwe woning. Wij lopen voor u de koopovereenkomst door zodat u zeker weet dat u later niet voor onaangename verassingen komt te staan.

GRATIS ZOEKOPDRACHT

Wil jij weten welke koopwoningen er op de markt komen? Maak gratis een zoekopdracht aan en wij houden je op de hoogte!

  KLEINE SELECTIE UIT ONS AANBOD

  ONZE ZORGELOZE AANPAK

  • No Cure No Pay
  • Gratis waardebepaling
  • Ruim 15 jaar ervaring in de aankoop en verkoop van huizen
  • Hoge klantwaardering,: gemiddeld een 9,7
  • Begeleiding van het eerste contactmoment tot de overhandiging van de sleutel
  • Klantgerichte aanpak op basis van jouw wensen
  • Eerlijk en transparant advies
  • Groot netwerk in de Krimpenerwaard, Capelle aan den IJssel en Rotterdam e.o.

  VRIJBLIJVEND KENNISMAKEN?

  Laat hier jouw gegevens achter en bijnemen zo snel mogelijk contact met je op.

   Mail mij terugBel mij terug

   BEOORDELINGEN

   Op Funda.nl