Uw Aankoopmakelaar in Capelle aan den IJssel

Bent u op zoek naar een betrouwbare aankoopmakelaar in Capelle aan den IJssel? Dan bent u bij DWM Makelaardij aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring in de Capelle aan den IJssel vastgoedmarkt en kennen de stad als geen ander. Onze deskundige makelaars staan klaar om u te helpen bij de aankoop van uw droomhuis in Capelle aan den IJssel.

Wat is een aankoopmakelaar?

Een aankoopmakelaar is een specialist die u helpt bij het vinden en aankopen van uw nieuwe woning. Onze makelaars zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de vastgoedmarkt en kennen de verschillende wijken van Capelle aan den IJssel als hun broekzak. Wij begeleiden u tijdens het hele proces, van het zoeken naar geschikte woningen tot het afronden van de aankoop. Zo weet u zeker dat u een goede prijs betaalt en dat er geen verborgen gebreken zijn.

Gedegen netwerk

Bij DWM Makelaardij hebben we een uitgebreid netwerk van contacten in Capelle aan den IJssel. Hierdoor krijgen wij vaak als eerste te horen welke woningen er op de markt komen en kunnen wij snel schakelen als er een geschikte woning voor u beschikbaar komt. Onze makelaars hebben een goed oog voor detail en zien direct of een woning bij uw wensen en eisen past.

Aankopen zonder zorgen

Bij de aankoop van een woning komt veel kijken. Onze makelaars helpen u bij het maken van een realistische bieding, het onderhandelen met de verkopende partij en het controleren van de koopakte en andere documenten. Zo zorgen wij ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld en dat u zonder zorgen uw nieuwe woning kunt betrekken.

Tevredenheid is bij ons erg belangrijk!

Bij DWM Makelaardij vinden we het belangrijk dat u als klant tevreden bent. Daarom staan wij altijd voor u klaar en houden we u tijdens het hele proces op de hoogte van de voortgang. Bij ons krijgt u persoonlijke aandacht en bent u verzekerd van de beste service.

Kortom, bent u op zoek naar een professionele en betrouwbare aankoopmakelaar in Capelle aan den IJssel? Neem dan contact op met DWM Makelaardij. Wij helpen u graag bij het vinden en aankopen van uw droomwoning in Capelle aan den IJssel.

DWM Makelaardij

DWM makelaardij is aangesloten bij het nwwi

 • Capelle aan den IJssel

 • Krimpenerwaard

 • Capelle aan den IJssel

 • Woerden

DWM makelaardij is aankoopmakelaar in Capelle aan den IJssel bij uitstek, die zich volledig inzet met een persoonlijke aanpak. Eén op één gaan wij in overleg en kijken we waar uw grootste mogelijkheden liggen, bij aankoop of verkoop. Daarbij is ons uitgangspunt om altijd snel bereikbaar te zijn; om te overleggen of te brainstormen, maar ook gewoon voor het beantwoorden van brandende vragen. Daniëlle gaat voor u aan de slag; met vele jaren ervaring in de makelaarsbranche en persoonlijke kennis van de regio, en natuurlijk op zoek naar het grootste voordeel voor u!

Zoekt u een nieuwe woning in of in de omgeving van Capelle aan den IJssel? Of wilt u een pand in deze regio gaan verkopen? We helpen u graag tijdens één van spannendste periodes in uw leven. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen in de regio Zuid-Holland? Neem dan volledig vrijblijvend contact op met DWM!

DWM Makelaardij: De slimme keuze

 • Altijd een persoonlijke begeleiding
 • 100% betrokken bij de verkoop en begeleiding
 • Een groot netwerk in Capelle aan den IJssel e.o.
 • Consistent één contactpersoon van start to finish
 • Meer dan 15 jaar makelaardij ervaring
 • Altijd in de buurt, met flexibele werktijden
 • Lekker makkelijk bereikbaar via Whatsapp

Overzicht Koopwoningen in Capelle aan den IJssel e.o. :

Persoonlijke Makelaar Daniëlle

Contact met DWM Makelaardij:

  Mail mij terugBel mij terug